markandt.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Webdisgn

Uw Website Ook dit jaar zal de omzet via internet weer stijgen. Vorig jaar is dit ook weer fors gestegen. Uw doelgroep oriŽnteert zich via internet alvorens een keus te maken.
Een website leent zich er uitstekend voor om uw bestaande klantenbestand uit te breiden met nieuwe contacten maar ook voor het verkopen van uw producten en/of diensten.
Waarom een websiteÖ
om nieuwe klanten te trekken de relatie met bestaande klanten te versterken producten of diensten te verkopen zakelijke activiteiten uit te breiden.
Markandt helpt u graag bij de ontwikkeling van een eigentijdse, functionele website of verbetering van uw bestaande website en kan u daarna desgewenst ondersteunen in het onderhoud en het beheer hiervan.

Van idee tot productie De realisatie van uw website begint met een idee. Wij nemen graag het hele traject voor onze rekening van het meedenken, het (her)schrijven van teksten, het kiezen van een juiste strategie tot en met het online plaatsen en het aanmelden van uw website bij zoekmachines.

Het inbouwen van scripts, het ontwerpen van een bestelformulier, etc. behoren tot de mogelijkheden. Interesse? Neem voor een oriŽnterend gesprek contact op met
markandt.

Links en rechts staan een aantal voorbeelden, klik op ťťn van de afbeeldingen om deze te vergroten.


Ontdek dat het ook goedkoper kan! Mocht u iets nodig hebben wat u niet kunt vinden, laat het ons dan even weten per email:
verkoop@markandt.nl of via de contact pagina.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu